Financieringen

Wil je investeren in je toekomst en overweeg je te beleggen in vastgoed; ofwel ben je reeds vastgoedbelegger; dan kunnen wij je daarbij verder helpen. Hieronder ons stappenplan dat duidelijk laat zien hoe we werken en wat we allemaal voor je doen.

Wat we bieden:

  • Intake – inventarisatie
  • Oriëntatie en algemene informatie
  • Advies op maat
  • Verwerking/ afsluiten hypotheek
  • Beheer en Onderhoud

 

Intake

Een vrijblijvend gesprek, telefonisch of in persoon waarbij uw huidige situatie in kaart wordt gebracht en waarin wij aangeven waar we je bij kunnen assisteren. Het is goed om ter voorbereiding de zaken die je zelf belangrijk vindt, inclusief vragen die je ongetwijfeld zult hebben, te noteren. Op die manier halen we beide het maximale resultaat uit dit gesprek.

 

Oriëntatie en algemene informatie

De inventarisatie van je doelen en wensen tegen het licht van je persoonlijke situatie is één van de belangrijkste stappen. Hierbij kijken we tevens naar je financiële plannen, uitgavenpatroon en levensfilosofie.

Het resultaat van deze oriëntatie is een algemeen beeld van vastgoed financieringen in jouw persoonlijke situatie, en wat er allemaal bij komt kijken. We geven in deze fase een indicatie van het maximaal te financieren bedrag en wat daarbij de maandlasten zouden kunnen zijn.

 

Advies op maat

Na de intake en oriëntatie volgt een assessment van alle informatie, waarbij we jouw wensen en doelen centraal houden. Hieruit volgt een adviesrapport. In dit rapport wordt in begrijpelijke taal gemotiveerd wat het advies precies inhoudt en waarom. Dit advies dient als grondslag voor de financieringsaanvraag en zal aangevuld worden met de gebruikelijke stukken ter verificatie van je situatie.

 

Verwerking/ afsluiten vastgoedfinanciering

In deze fase wordt de financiering aangevraagd op basis van het afgegeven advies. Het kan zijn dat er in dit proces vragen naar boven komen vanuit de financieringsverstrekker. Uiteraard zijn wij er om deze vragen samen met jou te beantwoorden en de aanvraag te doen slagen. Na de goedkeuring begeleiden wij het dossier tot dat de notaris de akte heeft gepasseerd.

 

Beheer en Onderhoud

Beheer en onderhoud is een integraal onderdeel bij de financiering van vastgoedbeleggingen. Dat betekent dus dat dit een onlosmakelijk deel is van onze dienstverlening.

Bij de lopende financiering is het ten eerste belangrijk of de gekozen oplossing blijft aansluiten bij de doelen, wensen en verwachtingen. Ten tweede is het belangrijk dat de gekozen oplossing blijft aansluiten bij de persoonlijke situatie en dat er bijvoorbeeld geen kansen worden gemist om de vastgoedportefeuille uit te breiden.

Desgewenst kunnen wij ook de verzekeringen van het vastgoed verzorgen. Hierdoor is er 1 aanspreekpunt voor alle zaken, en houden we de lijnen kort.

Back to Top